به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، تیم تکواندوی دانشگاه آزاد اسلامی یکی از مدعیان لیگ برتر تکواندوی کشور در سالهای گذشته در فصل جاری دست به جوانگرایی زده و امیدوار است در آیندهای نزدیک بتواند از دل این تیم جوان نفرات باتجربه و حتی ملیپوش بیرون بکشد. البته در این راه قوانین حاکم بر تکواندو کمی دست و پای دانشگاه آزاد اسلامیها را در راه جوانگرایی بسته است و مهمترین آن قراردادهایی با سقف دو ساله که دست باشگاه را برای سرمایهگذاری روی جوانها میبندد. درخصوص شرایط تکواندوی امسال دانشگاه آزاد اسلامی با رضا ایمانزاده، سرمربی این تیم تماس گرفتیم و دقایقی با او همکلام شدیم که ماحصل این گپوگفت را در ادامه میخوانید.
روز سهشنبه ششمین هفته از لیگ تکواندو را هم پشت سر گذاشتید. درخصوص این هفته از رقابتهای لیگ برتر و نبرد با یزدان گیلان بگویید.
بازی بسیار حساس و مهمی بود و برای اینکه بتوانیم در پایان نیمفصل جایگاه خوبی برای خودمان دستوپا کنیم نیاز داشتیم در این بازی به پیروزی دست پیدا کنیم که درنهایت توانستیم به هدف خودمان برسیم. البته این را هم بگویم که تیم یزدان گیلان هم بسیار پرقدرت و با انگیزه در برابر ما ظاهر شد. ما هم سعی کردیم از نفرات جوان خودمان استفاده کنیم و با یک ارنج کاملا جوان به مصاف حریف رفتیم.
جوانان توانستند در حد نام و اعتبار دانشگاه آزاد ظاهر شوند؟
خدا را شکر که آنها فراتر از انتظار ظاهر شدند و با نمایش خوبشان موفق شدند اعتماد کادرفنی را به خود جلب کنند و حالا میتوانیم در نبردهای حساستر روی آنها حساب باز کنیم. امیدوارم که آنها در آینده هم با همین روند کارشان را دنبال کنند و در آیندهای نزدیک بتوانند نظر مربیان تیم ملی را به خود جلب کنند.
دانشگاه آزاد اسلامی در رقابتهای فصل قبل نایب قهرمانی را به دست آورده است، با توجه به جوانگرایی صورت گرفته آیا امیدی هست بتواند این موفقیت را تکرار یا حتی این عنوان را ارتقا دهند؟
این درست که ما فصل قبل نایبقهرمان شدیم اما بالطبع در فصل جاری تغییرات زیادی در ترکیب تیم اتفاق افتاده است. البته ما در این مسیر ناامید نیستیم و امیدواریم که در دو بازی پیش رو مقابل تیمهای پاس و کن بتوانیم با پیروزی زمین بازی را ترک کنیم و در پایان نیمفصل جایگاه خوبی در جدول برای خودمان به دست آوریم.
جابهجایی زیاد در کادر بازیکنان تکواندوی دانشگاه آزاد اسلامی اتفاق افتاد آیا دلیل خاصی داشته یا اینکه سیاست باشگاه توجه به جوانگرایی بوده است؟
امسال حدود سه چهار بازیکن ملیپوش از جمع ما جدا شدند و دلیل اصلی آن شرایط بد اقتصادی امسال و کم شدن بودجه تکواندو بود. بازیکنان هم چون قرارداد دو ساله داشتند در پایان قراردادشان حاضر نشدند قرارداد خود را تمدید کنند و اکثرا به تیم ورامین که رقیب سنتی ما هم به حساب میآید پیوستند، اما ما میتوانیم با میدان دادن به همین بازیکنان جوان و کسب تجربه از سوی آنها باز هم جایگاه اصلی خودمان را به دست آوریم.
قرار است باز هم در ادامه راه نفرات جدیدی به شما اضافه شود تا به این واسطه تیم را تقویت کنید؟
من بعید میدانم که چنین اتفاقی بیفتد چراکه بودجه ما تغییری نکرده و از سوی دیگر در حال حاضر تکواندوکار برجستهای بدون تیم نمانده است و ما باید با همین نفرات موجود راه خودمان را ادامه دهیم.
قرارداد بازیکنان موجود هم طبق قانون 2 سال است و این یعنی بعد از آبدیده شدن بازیکنان جوان و کسب تجربه آنها برای درآمد بیشتر راهی تیمهای دیگر میشوند و در این بین سر دانشگاه آزاد اسلامی بدون کلاه میماند؟
خب متاسفانه این قوانینی است که در تکواندو حکمفرماست و برای تمام تیمها هم این قوانین یکسان است، اما میتوانیم در آینده قوانینی وضع کنیم که تیمهایی مثل دانشگاه آزاد اسلامی که دست به جوانگرایی زدهاند متضرر نشوند.
* نویسنده: آرش محمدی، روزنامهنگار